Eenvoudig bestellen per Tablet

Wij helpen u graag!

Tablet gebruik

Op het moment dat u aan uw tafel zit zal onze gastvrouw/gastheer vragen of u al een keuze heeft gemaakt tussen onze verschillende arrangementen. U krijgt na deze keuze een tablet, hierin staan alle gerechten vermeld die u kunt bestellen. Drukt u op een gerecht dan komt deze direct op uw bestellijst, u mag 4 gerechten per persoon per ronde bestellen. Heeft u uw bestelling afgerond druk dan onderin op "Bestellen". Uw bestelling wordt nu direct naar de keuze gestuurd en onze chef-koks gaan aan de slag. Binnen enkele minuten zullen de eerste gerechten op uw tafel verschijnen. De volgorde kan soms anders lopen doordat onze koks de gerechten proberen te combineren om de snelheid en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Heeft u een vraag, druk dan op "Service". Wilt u afrekenen dan drukt u op "Rekening". U kunt eventueel ook met uw tablet naar de balie lopen.

Natuurlijk is à la Carte eten bij ons ook mogelijk.


Met stokjes eten

De manier om sushi te eten is met je handen (of met stokjes) en als dip gebruik je sojasaus, om het eventueel pittiger te maken kunt u wasabi gebruiken. Wasabi is Japanse mierikswortel en flink sterk van smaak wat het heet maakt. Als je Nigiri sushi in soja dipt moet je alleen de vis in de soja dippen en niet de rijst, anders valt die uit elkaar. Sommige sushi hebben geen dip nodig bijvoorbeeld de Unagi sushi, die is al op smaak gebracht met een zoetige saus.

Nog nooit met stokjes gegeten? Wij helpen u hier graag mee, eet u toch liever met bestek vraag hier dan na bij uw gastheer/gastdame.


Richtlijnen

1. Bij een reservering houden wij max 20 minuten de tafel voor u vrij. Bij verhindering kunt u bellen, zodat wij daar eventueel rekening mee kunnen houden.
2. Wij serveren geen kraanwater als consumptie.
3. Roken is niet toegestaan in ons restaurant.(Het is toegestaan om met z’n allen buiten te roken, mits er een identificatiebewijs wordt achtergelaten).
4. U kunt in 2,5 uur tijd onbeperkt van onze kaart bestellen.
5. De bestelling kunt u zelf invullenvia de tablet.
6. Bij zowel lunch als diner kunt u per ronde Max. 4 items per persoon bestellen.
7. Verspilling wordt niet gewaardeerd. Bestel dus alleen zoveel u kunt eten. Restanten als gevolg van over bestelling worden in rekening gebracht. € 2.00 per gerecht.
8. Het is niet toegestaan eten en drinken mee naar huis te nemen.
9. (Huis)dieren zijn niet toegestaan.
10. Het is niet toegestaan om gasten die aanschuiven mee te laten eten, bij constatering wordt hiervoor een extra couvert p.p. in rekening gebracht.
11. All you can eat of a la carte is alleen per tafel.
12. Heeft u (gluten)allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch? Geef dit door!